Over ons


Ontmoet ons team

Femifit is opgericht door Monyka en Ferry Tanamal en Michael Baldenschwieler. Wij zijn in 2014 begonnen met een eigen fitnesscentrum op Heksenberg en 3 jaar later hebben wij ons thuis in Brunssum gevonden. Ons streven is om mensen te helpen hun doelen te bereiken en een prettige fitness ervaring te bieden.

Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in ons fitnesscentrum. Kom gerust eens kijken en ontdek of fitness wat voor jou is!


Fitness-LimburgMonyka

Monyka is al 10 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Haar motivatie is om mensen hun doelen te laten bereiken. Monyka geeft Femimove, Powertraining, BBB-training.


Fitness Brunssum

Ferry

Ferry is al jaren werkzaam in de fitness, heeft onder andere gewerkt bij Reuvers Sportsociëteit Heerlen. Hij geeft Femikick, buikspierkwartier, Femifunxional, Bodytraining, Zumba, verder persoonlijke fitnessbegeleiding en Personal Training. Zijn jarenlange ervaring in de Tae Kwon Do komen tot uiting tijdens de kickfun lessen. Hij is meervoudig Nederlands-Kampioen geweest.


Femifit

Michael

Michael is al jaren actief in de fitness, heeft onder meer lesgegeven bij Health City en de Healthclub van SnowWorld. Michael geeft Spinninglessen, HIIT Spinninglessen, Powerpump en FemiFunxional. Verder geeft hij persoonlijke begeleiding op de fitnessvloer en Personal Training.


Groeplessen-Brunssum

Rianne

Rianne is onze spinning instructrice en is al een tijdje werkzaam bij At Femifit.

Fitness-Zuid-Limburg

Noah

Noah is werkzaam in onze horeca als ondersteunende kracht.


Fysiotherapie Heerlen Noord

Bij Femifit kan er gebruik gemaakt worden van fysiotherapie. We werken samen met Fysiotherapie Heerlen Noord, die op onze locatie een behandelruimte heeft. Met behulp van fysiotherapie kunnen de functiestoornissen worden gestabiliseerd, verminderd of verholpen. De fysiotherapeut stabiliseert, vermindert of herstelt de functiestoornis of de gevolgen daarvan door het toepassen van oefentherapie, massage, fysiotechniek, advisering en/of begeleiding. De behandeling vindt dan plaats bij ons in de fitness of in de behandelruimte. Voor het maken van een afspraak met de fysiotherapeut klik op onderstaande link.

www.fysiotherapieheerlennoord.nl
benVitaal Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness benvitaal

Bedrijfsfitness is tegenwoordig niet weg te denken in onze maatschappij. De overheid maakt het zeer interessant voor bedrijven om werknemers te motiveren meer te bewegen. Het fitness lidmaatschap kan namelijk vanuit het brutoloon betaald worden door de werknemer, waardoor een belastingvoordeel ontstaat van 36% – 52% (afhankelijk van het inkomen). Daarnaast kost dit het betreffende bedrijf helemaal niets! Er ontstaat zelfs ook een financieel voordeel voor de werkgever! Een echte win-win constructie voor alle partijen. Wij werken samen met BenVitaal, voor meer informatie neem contact met hen op.

https://www.benvitaal.nl/


Bedrijfsfitness Nederland


Logo Bedrijfsfitness Nederland


We hopen je snel te zien in onze gym!